Bio-Dynamics is al decennia lang uw vertrouwde partner voor de bouw van betonnen tanks in de BENELUX en Frankrijk. Met onze focus op kwaliteit en service, weten steeds meer klanten ons te vinden, waardoor ons klantenbestand in de afgelopen jaren dan ook flink is gegroeid.

Monostore is een bekende naam op het gebied van tanken bouw en heeft, net als Bio-Dynamics, kwaliteit, service en techniek hoog in het vaandel staan. Zowel in Nederland, het Verenigd Koninkrijk als ver daarbuiten heeft Monostore een indrukwekkende geschiedenis in tanken bouw. Monostore bouwt naast betonnen tanks ook RVS, emaille en epoxy geboute tanks, op maat van de toepassing.

Wij zijn dan ook verheugd dat wij Monostore onder onze hoede kunnen nemen, en hierdoor zowel ons productaanbod als onze geografische aanwezigheid kunnen uitbreiden. Zo zullen wij u nog beter kunnen dienen, zowel in de thuismarkten alsook het Verenigd Koninkrijk en zelfs Internationaal. Deze overname zal de positie van Bio-Dynamics in deze fascinerende markt versterken, en vooral uw projecten, hoe complex of hoe ver ook, voorzien van een gepaste oplossing.

Méér info over Monostore? Ga naar www.monostore.com