Bio-Dynamics België
Deel van de Bio-Dynamics Groep

Bio-Dynamics (Hoofdkwartier)

Nijverheidstraat 28, 8710 Wielsbeke - België

+0032 (0)9 210 31 60
+0032 (0)9 210 31 65
info@bio-dynamics.be

Contact LinkedIn Downloads Actualiteit

Opslag: veilig en schoon.

Opslag

In de meeste gevallen produceert uw proces continu, 24 uur per dag, stoffen die helaas niet in hetzelfde tempo kunnen worden verwerkt of afgevoerd met het risico dat er een buffer van opgehoopt materiaal ontstaat.

Bio-Dynamics in-situ betonnen opslagtanks zijn ideaal voor veilige en schone opslag. Ze kunnen digestaat bevatten voor uw anaerobe vergisting, maar ook drinkwater, afvalwater of bluswater, of droge materialen zoals graan.

Landbouw

Mest, slib en digestaat

Een mestopslagtank van 1 miljoen liter wordt gewoonlijk binnen een week door onze teams gebouwd: van de inlaat tot de bovenkant van de wand. De mestsilo’s zijn gegoten in HSR-beton (hoge sulfaatbestendigheid) en voldoen aan de hoge eisen van de keuringsinstanties. De mestverwerkingsinstallaties worden op praktische en eenvoudige wijze gebouwd in hoogtes van 4, 5 en 6 m of meer.

Industrie

Chemicaliën, proces- en drinkwater

Dankzij hun ronde en naad-of voegloze ontwerp zijn Bio-Dynamics betonnen tanks ideaal voor de opslag van schone producten, water of proceswater, evenals drinkwater. De betonnen silo’s van Bio-Dynamics vormen een monolithisch geheel voor zowel boven-als ondergrondse toepassingen.Wenst u een afspraak?

Contacteer ons

Heeft u vragen over ons bedrijf en/of diensten? Neem gerust contact op.

Contactinfo