Bio-Dynamics België
Deel van de Bio-Dynamics Groep

Bio-Dynamics (Hoofdkwartier)

Nijverheidstraat 28, 8710 Wielsbeke - België

+0032 (0)9 210 31 60
+0032 (0)9 210 31 65
info@bio-dynamics.be

Contact LinkedIn Downloads Actualiteit

Waterzuivering: honderden realisaties in de Benelux.

Waterzuivering

Waterzuivering

Waterzuivering is niet alleen een kwestie die centraal door regeringen wordt behandeld. Veel industrieën hebben namelijk processen die vervuild water produceren en moeten daarom direct op hun industrieterrein waterzuiveringsprocessen toepassen.

Nabezinktanks

Nabezinktanks, klaringsinstallatie

De constructie van de tankwanden zonder verticale voegen is ideaal voor een klaringsinstallatie. De aanvoerbuis wordt tegelijk met het storten van het beton voor de centrale kolom geplaatst. De invert wordt gegoten onder afschot volgens de eisen van de klant. De centrale slibschacht is op een gestandaardiseerde manier gebouwd. Op verzoek kan Bio-Dynamics de schraapbrug en de uitstroom ook voorzien van een spoeldrempel.

Buffertanks

Buffertanks

Productieoptimalisatie kan de opslag van tussen- of eindproducten omvatten. De bouw van buffertanks is typisch voor afvalwaterzuiveringsinstallaties. Deze kunnen worden uitgevoerd met een HDPE- of epoxycoating.

Rooster- & pompputten

Rooster- & pompputten

Kleinere tanks kunnen snel en gemakkelijk worden gebouwd met Bio-Dynamics bekistingen. Op de bekisting kan een zuurbestendige coating worden aangebracht voordat het beton wordt gestort. Over deze tanks kan een betonnen dak worden gegoten om de overlast van opstijgende geuren te voorkomen. We kunnen ook een opening voorzien voor de invoer van binnenkomend materiaal in de dekplaat. Dit luik kan worden voorzien van een deksel.

Beluchtingstanks

Beluchtingstanks

Beluchtingsbekkens zijn de belangrijkste verworvenheden van waterzuiveringsinstallaties. Voor een economische uitvoering zijn de bassins van een afvalwaterzuiveringsinstallatie cirkelvormig en meestal gebouwd op een hoogte van 8 tot 10 m voor een efficiënte zuurstofopname. Bovendien is een concentrische constructie gunstiger voor gecombineerde oxidatie en verwijdering van nutriënten.


Wenst u een afspraak?

Contacteer ons

Heeft u vragen over ons bedrijf en/of diensten? Neem gerust contact op.

Contactinfo